Onnellinen nainen

Onnellinen nainen istuttaa perunoita maahan. Onnellinen nainen istuu nurmikolla, katsoo metsänreunaa ja sinistä taivasta, räystään alle pesiään rakentavia pääskysiä.

Onnellinen nainen pesee mullat naamastaan, laittaa hameen päälleen, suikkaa lähtösuukon ja ajaa kaupunkin.

Onnellinen nainen istuu terassilla ystävien kanssa kuplia tukassaan ja nauraa. Onnellinen nainen menee yksin progekeikalle, hakee farkkutakin narikasta ja kävelee öisen kaupungin halki pizzerian kautta kotiin.

Onnellinen nainen herää aamulla, pukeutuu kukkamekkoon ja sandaaleihin, punaa huulet ja lähtee torille. Onnellinen nainen ostaa puisia voiveitsiä ja kreisit kesähousut.

Onnellinen nainen hakee Alkosta raparperiskumppaa ja kaupasta kakkutarpeet, kävelee kotiin eikä voi lakata hymyilemästä, sillä kaikki muutkin hymyilevät. Onnellinen nainen pysähtyy katsomaan kotikadulla kukkivaa kirsikkapuuta ja melkein pakahtuu.

Onnellinen nainen lähtee päiväterassille, istuu auringonpaisteessa juomassa lonkeroa ja puhumassa kuolemasta. Onnellinen nainen on niin onnellinen siitä, että on ihmisiä joiden kanssa ei tarvitse teeskennellä vittu yhtään mitään.

Onnellinen nainen ottaa vielä toisen ja syö ananashampurilaisen. Onnellinen nainen menee kotiin, kaivaa kaapista ruuvimeisselin ja kokoaa voimiensa tunnossa tv-tason. Onnellinen nainen virittää kanavat kohdalleen. Onnellinen nainen haluaisi salaa tästä suorituksesta itselleen mitalin.

Onnellinen nainen leipoo kakun valmiiksi seuraavalle päivälle. Onnellinen nainen saa puhelimeensa kuvan kesägrillistä ja pihanurmikolla köllöttävästä kissasta. Onnellinen nainen lähettää takaisin monta sydänemojia.

Onnellinen nainen pesee hiukset, syö eilistä pitsaa, rapistelee sipsipussia eikä taaskaan kestä hereillä edes Euroviisujen pistelaskuun saakka.

Onnellinen nainen harjaa hampaat, laskee pimennysverhon, kömpii sänkyyn ja nukahtaa.

2 Comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s