suljettu / stängt

Olen ihan hirveän väsynyt tähän maailmaan.

Väsyttää Soinin ja hallituksen perseily. Väsyttää koko saatanan kilpailuyhteiskunta, väsyttää se miten tämä kaikki on mennyt pelkäksi lukujen kyttäämiseksi, mikä tuottaa eniten, kenestä on eniten hyötyä. Väsyttää klikkihuoraus, väsyttää someraivo, väsyttää multitasking.

Väsyttää.

Tuntuu, että olen liian herkkä, liian hidas, liian tehoton, liian vähän kaikkea. Pitäisi olla niin paljon enemmän, ainakin reippaampi, pitäisi jaksaa vääntää asioista ihmisten kanssa, heiluttaa lippua, pitää meteliä, mutta entä jos haluaa vain mennä yksin peiton alle syömään sipsejä ja katsoa MasterChef Australiaa?

Entä jos ei vaan halua osallistua mihinkään? Jos haluaa vain vetää kioskin luukut kiinni, suljettu, stängt, palataan asiaan myöhemmin.

Jos silloinkaan.

5 Comments

 1. Sit vaan luukut kiinni!
  Oon tehnyt tässä nyt samaa. Piti olla koulua 7 päivää tällä viikolla, totesin et voimat riittää käydä ma ja la. Sit vaan tein niin. Nukuin parina päivänä pitkälle iltapäivään.
  En oo lukenut uutisia. En oo ottanut kantaa.
  Syön just Heseä ja eilen Kotipitsaa..
  Toki tästä täytyy hiven ryhdistäytyä, mutta välillä näin ja se on okei, kerroin itselleni kun tunsin itseni paskaksi. Ja uskoin mitä sanoin! Usko sääki mua ❤

  1. Uskon! Ja ah tuota opiskelijaelämän autuutta! Luulen että töissä ei arvostettaisi sitä jos sanoisin että sori, nyt vaan joutuu koteloitumaan kotiin. Mutta kaksi kertaa menin tällä viikolla iltavuorosta suoraan Mäkkäriin. Uutisten lukeminen pitää ehkä lopettaa, ja lukita itsensä somesta ulos.

 2. Niin sama fiilis. Niin paljon asioita, joista haluaisi jauhaa ja joita haluaisi eritellä, mutta just nyt kykenen vaan syömään linssisipsejä ja turkkarisuklaata. Ei sekään tietty huono ole.

  1. Siis linssisipsit, ihan parhautta! Turkinpippurisuklaata testasin, ihan jees mutta ei nyt erityisen tajunnanräjäyttävää. Mutta siis pääasiahan on, että ruoka maistuu! Ja linssithän on terveellisiä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s