Viimeisin

Viimeisin viesti

Tekstiviesti kirjastosta: varauksesi on saapunut. Siellä minua odottaa vetoavasti nimetty teos Neiti U muistelee niin sanottua ihmissuhdehistoriaansa. Viimeisin sähköposti taas on Yliopiston Apteekilta, joka ystävällisesti informoi että intiimituotteet ovat nyt alennuksessa.

Viimeisin ruoka

Iltapalaksi mantelimaitoon keitettyä kaurapuuroa ja päärynää. Kyllästyin siihen, että syön aivan luokattoman huonosti ja tilasin atk-mainoksen uhrina itselleni kolmenkymmenen päivän ruokasuunnitelman, jossa minulle kerrotaan, mitä pitää syödä, koska itse en näköjään siihen pysty. Neljäs päivä on menossa ja haluaisin vetää pellillisen makkaraperunoita ja tykittää majoneesia suoraan suoneen, mutta muuten kaikki on ihan hyvin. P.S. RAEJUUSTO ON PAHAA.

Viimeisin itku

Viime viikolla tirautin pienet kaverin yllätyssynttäreillä, jonne ilmestyi supermegayllärinä esiintymään itse Emma Salokoski. Maagista ja upeaa.

Viimeisin nauru

Tänään taisin ainakin hihitellä jollekin äärimmäisen epäkorrektille kirjepommivitsille. Musta, mustempi, paras huumori.

Viimeisin hermostuminen

Maanantaina revin tukkaa päästä, koska erehdyin lukemaan lakkouutisointia iltapäivälehtien sivuilta. Tai siis uutisointia päiväkotien pihoilta, joissa vanhemmat ulisivat sitä miten hankalaa on vittu eväiden tekeminen lapselle kun oikein piti kaupasta käydä croissantti ostamassa eikä voi laittaa juustoa ja makkaraa sämpylän väliin kun ne menee pilalle, saatana. Korvista alkaa vuotaa verta kun vaan mietinkin sitä.

Viimeisin ostos

Ostin tänään syysmarkkinoilta maailman valloittavimmat lampaankarvatossut, joissa kaltaiseni vilukissankin varpaat pysyvät lämpiminä. Ja kun yhdistän ne maailman cooleimpaan collegehaalariin, näytän aivan Isojalan tädiltä.

Viimeisin muutos sisustuksessa

Tiskasin.

Viimeisin lukemani blogiteksti

Stellan teksti, josta varastin idean tähän postaukseen.

Viimeisin suunnitelma

Ai mikä? Ongelmahan on siinä, ettei minulla ole mitään suunnitelmia. Siksi pitää elämän perusasioissakin turvautua ammattilaisapuun (kts. kohta viimeisin ruoka.)

1 Comment

  1. Päivitysilmoitus: Viimeisin – astu harhaan

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s